Islam and Islamic info Blog

March 30, 2010

zh_beginning of understanding 启蒙

打印发送给朋友联系管理员发送评论复制网站标记
启蒙

图书 项目说明

    标题: 启蒙
    语言: 中文
    添加的时间: Feb 24,2010
    作者 : 伊布拉欣
    附件项目 : 1
    简述: 谨将此书献给徘徊在信仰边缘的同胞。

    谨将此书献给追求真理又对伊斯兰充满惑问的朋友。

    谨将此书献给矢志让他人分享正信甜美的同道。

    这本书不是伊斯兰常识的介绍,在这个神圣宗教被质疑的时代,我们的讲述不得不从排疑解惑开始。

    这本书不是伊斯兰理论的内部论证,为了让还未诚信安拉的人便于理解,我们试图站在科学、理性、公理等平台上交流。

    这本书吸收借鉴了前贤与同道诸多的观点、见解与例证,或增益或删繁,或改写或组合。阅读的朋友,愿你在阅读中获益,愿你与我一起祈求安拉多多恩赐秉笔原创与翻译的人们,和出资印刷的人们,愿你与我一起祈求安拉原谅笔者行文中已知和未知的错误。

附件项目 ( 1 )

1.
启蒙.pdf启蒙
734.9 KB
启蒙.pdf下载项目: 启蒙.pdf: 启蒙.pdf
评论
    图书 伊斯兰简介 ( 中文 )
    图书 社会交往 ( 中文 )
    文章 现代与伊斯兰 ( 中文 )
by islamhouse.com

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: